Forum za sve fanove Nikole P.! |
|
| Generalna diskusija o Ani | |
|
+37**Zorana** MaRiJaNa_ DunjalovesPidza<3 _Dixy aamy taca_nidza_fan GagaVoliPidzu DzoANA Kako je lepo biti glup xD Winnie _EmA_95 Sanya88 MaRiZZa_94_P nikola_kg Mai4ka Johny's girlfriend ...Black_Angel... > Žex < Ikac92 -MILOS- Nymeria Monika loves Nikola Tixy Jelena loves Dzoni *vaja* *Cami* Lothesse Sanja Jasnica N!na *Irena94* x B i m x M.[Nikola<345] Irena Elena^ *Martica* Alisa 41 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
alternativka :] Početnik
Broj postova : 68 Registration date : 12.12.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani pon 05 sij 2009, 17:31 | |
| Ana je kao osoba super. Ali ne i vokalno, bar po mome mišljenju. A tek one frizure :D ii neodoljivo podseća na Pink, šta nije? | |
| | | *Martica* Najveći fan Nikole P.!
Broj postova : 1074 Age : 31 Lokacija : Nish Registration date : 12.11.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani pon 05 sij 2009, 17:43 | |
| Mnogo mi je drago zbog Anee...Dobila je prelepu pesmu i bice hit 100%... | |
| | | Srpkinja Na putu ka zvijezdama
Broj postova : 173 Registration date : 03.01.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani uto 10 vel 2009, 05:55 | |
| | |
| | | Monika loves Nikola Moderator
Broj postova : 52 Age : 32 Lokacija : Kragujevac Registration date : 15.11.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani ned 22 oľu 2009, 10:02 | |
| Slatkica, sva je dobra,nezna,fina...Anaaaa,samo napred... :D | |
| | | only me Početnik
Broj postova : 8 Registration date : 14.03.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani sub 04 tra 2009, 03:26 | |
| Ane,The Best! 03.04.2009. | 19:42 srpski tabloidi bruje, a metkovčanka demantira vezu s kolegom iz ‘operacije trijumf’ Ana Bebić: Ne ljubim Nikolu Paunovića! Iako su srpski mediji “razvalili” vijest kako je hrvatska predstavnica na prvom regionalnom glazbenom reality showu “Operacija Trijumf”, Metkovčanka Ana Bebić, u vezi s Kragujevčaninom Nikolom Paunovićem, nekadašnjim kolegom s Akademije, te kako to vezu kriju, Ana nam je u telefonskom razgovoru smjesta dematirala navodnu ljubavnu priču. - Nikola i ja ne krijemo ljubav od javnosti, jer ljubavi među nama nema. Nikola je super, ali samo kao prijatelj - kazala nam je mlada pjevačica, koja zajedno s kolegicom Sonjom Bakić dijeli stan u Beogradu, gdje se pripremaju za veliku turneju koja starta beogradskim koncertom u “Sava centru”. - Svaki dan imamo probe i pripreme za koncert odlično teku. Ja ću izvesti svoje dvije pjesme “Preživjet ću” i “Mrzim spore stvari”, koju sam izvela na ovogodišnjoj Dori. Ostatak repertoara je tajna... - veli Ana, dodajući kako ćemo je uskoro vidjeti i u Hrvatskoj. Naime, uskoro će s Aleksandrom Belovim, makedonskim kolegom iz OT-a, gostovati na festivalu u Makarskoj. - Ovdje sam se odlično snašla, družim se, zabavljam i veselim beogradskom koncertu. Ipak, velika mi je želja da se turneja nastavi i u Hrvatskoj - poručuje simpatična Metkovka. http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/48970/Default.aspx | |
| | | only me Početnik
Broj postova : 8 Registration date : 14.03.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani sub 04 tra 2009, 03:27 | |
| Bojan Marović: Ana Bebić me je razoružala svojim osmijehom! ........... Sada, kada je sve gotovo, možeš li nam reći jesi li imao svog favorita?Pa svi se na takva takmičenja prijavljuju da bi ostvarili uspjeh, pokazali se javnosti, osvojili nagradu i tome slično. Zamislite samo koliko tim ljudima znači kada ih neko javno pohvali i kaže da vjeruje u njihov uspjeh ili, nasuprot tome, iznese ne baš lijepo mišljenje o njima....Iako je sve gotovo, ipak ću se suzdržati od ovog odgovora, samo ću kratko reći da je Ana Bebić bila pravo osvježenje na sceni... Da li bi sa nekim od studenata snimio duet? S Anom Bebić bih sigurno snimio duet. Njena ljupkost nikog nije ostavila ravnodušnim, a osmijehom kojim plijeni uspijeva da razoruža svakog muškarca, pa tako i mene. ............ Postoji li određeni tip djevojke koji te posebno privlači? Odgovoriću ti diplomatski, sve su žene lijepe i sve mi na neki način privlače pažnju. A mogu ponoviti još jednom da me nasmijane i ljupke cure, kao što je Ana Bebić, najlakše privuku. ............. http://www.svet.rs/clanak/bojan-marovi%C4%87-ana-bebi%C4%87-me-je-razoru%C5%BEala-svojim-osmijehom | |
| | | N!na Admin
Broj postova : 2065 Age : 33 Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani sub 04 tra 2009, 04:46 | |
| - only me je napisao/la:
- Bojan Marović: Ana Bebić me je razoružala svojim osmijehom!
........... Sada, kada je sve gotovo, možeš li nam reći jesi li imao svog favorita?Pa svi se na takva takmičenja prijavljuju da bi ostvarili uspjeh, pokazali se javnosti, osvojili nagradu i tome slično. Zamislite samo koliko tim ljudima znači kada ih neko javno pohvali i kaže da vjeruje u njihov uspjeh ili, nasuprot tome, iznese ne baš lijepo mišljenje o njima....Iako je sve gotovo, ipak ću se suzdržati od ovog odgovora, samo ću kratko reći da je Ana Bebić bila pravo osvježenje na sceni...
Da li bi sa nekim od studenata snimio duet? S Anom Bebić bih sigurno snimio duet. Njena ljupkost nikog nije ostavila ravnodušnim, a osmijehom kojim plijeni uspijeva da razoruža svakog muškarca, pa tako i mene. ............
Postoji li određeni tip djevojke koji te posebno privlači? Odgovoriću ti diplomatski, sve su žene lijepe i sve mi na neki način privlače pažnju. A mogu ponoviti još jednom da me nasmijane i ljupke cure, kao što je Ana Bebić, najlakše privuku. ............. http://www.svet.rs/clanak/bojan-marovi%C4%87-ana-bebi%C4%87-me-je-razoru%C5%BEala-svojim-osmijehom xexex dusa Ma Ana je prava fatalna zena izgleda xD | |
| | | Srpkinja Na putu ka zvijezdama
Broj postova : 173 Registration date : 03.01.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani sub 04 tra 2009, 06:49 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Ani | |
| |
| | | | Generalna diskusija o Ani | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|