Padam na dobre momke
NOVOPEČENA mlada pevačica Ana Bebić gotovo preko noći poslata je miljenica jačeg pola na prostoru bivše Jugoslavije. Svojom dobrotom, spontanošću i konstantnim optimizmom, koji nesebično širi na ljude u svom okruženju, najpre je zavela kolege u Muzičkoj akademiji popularnog muzičkog rijaliti šoua „Operacija Trijumf“, koji su je non-stop obasipali komplimentima.
I po napuštanju šoua Ana je opravdala epitet glavne zavodnice. Prvoj su joj pripisali ljubavnu vezu sa kompozitorom Filipom Miletićem, široj javnosti poznatim po tome što je Seki Aleksić napisao hit „Aspirin“, a u tabloidima je trenutno aktuelna priča o njenoj navodnoj ljubavnoj avanturi sa kolegom Nikolom Paunovićem.
Ana se, međutim, ne potresa mnogo zbog tračeva koji kruže o njoj. Popularnost joj, tvrdi, nije promenila život, osim što joj je čudno da svoje slike i nastupe gleda na internetu i televiziji.
Na prošlonedeljnim beogradskim koncertima, Ana je sa svojim kolegama oduševila publiku u Sava centru, koja je dva sata uživala u njihovim odličnim izvedbama najvećih pop hitova sa ovih prostora, ali i njihovim novim pesmama.
- Utisci su fenomenalni. Koncert je bio super, publika je bila odlična, a sam osećaj pevati na bini je čaroban. Malo je falilo da zaplačem pevajući pesmu „Preživeću“ zbog divne publike koja je sa mnom pevala od prve do poslednje reči - rekla nam je Ana na početku razgovora.
* Često menjate imidž. Da li vam teško padaju transformacije?
- Ma, ne. Sve te promene, frizure, garderobe, načina šminkanja... ne padaju mi teško jer takva sam od malih nogu. Ranije sam volela da se menjam zbog sopstvenog užitka, a sada to radim i zbog publike.
* Na samom startu karijere proglasili su vas zavodnicom. Da li vam je prijala tolika muška pažnja kojoj ste bili izloženi tokom „Operacije Trijumf“?
- Naravno da mi prija muška pažnja. Svakoj ženi imponuju komplimenti, pa i meni. Ne smatram da sam zavodnica, niti sam ikada razmišljala o sebi na taj način.
* Tabloidi su puni priča o vašoj vezi sa Nikolom Paunovićem. Ima li istine u njima?
- Nikola i ja smo samo prijatelji i među nama ima samo prijateljske ljubavi. Da li je neko uspeo da osvoji moje srce? Hm, to će ostati moja slatka tajna.
* Pred kakvim mladićem najbrže kapitulirate? Kakve osobine mora da poseduje vaš gospodin idealni?
- Moj gospodin idealni mora da bude zgodan, visok, crn i pametan. Mislim da ne tražim puno (smeh). Ma, šalim se, naravno. Idealan je šarmantan, duhovit i dobar momak koji u svako doba dana ili noći može da me nasmeje i zabavi.
* Osobina ili izjava kojom muškarac nepogrešivo gubi šansu kod vas?
- Reč je o samo jednoj rečenici, a ona glasi: „Podsećaš me na nekoga, ali ne mogu da se setim na koga“. Tada ga obavezno precrtam.
* Vaš najveći adut u odnosu na suprotni pol je - lepota, inteligencija, talenat, nešto „neopipljivo“, a važno, ili...?
- Ma, cela ja (smeh)
* Najluđa stvar koju ste učinili zbog ljubavi?
- Ta stvar je bila toliko luda da bih morala da vas ubijem ako bih vam je otkrila.
* Šta vam se ne dopada u vašem fizičkom izgledu, a na šta ste najponosniji?
- Zadovoljna sam kompletnim fizičkim izgledom i ništa ne bih menjala na sebi.
* Vrhom u svojoj karijeri smatrali biste...?
- Kruna karijere u poslu je svakako solistički koncert i to je sigurno nešto o čemu sanja svako ko se bavi ovim poslom.
PORODICA
* ZA deset godina sebe zamišljate kao svetsku zvezdu, ženu srećnu u ljubavi ili...?
- Pa, to je mnogo daleko... Ne razmišljam o sebi na tako duge staze. Ali, evo, zamišljam da sam zadovoljna žena, sa lepom i skladnom porodicom, uspešnom karijerom koja mi više nije na prvom mestu.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=15&status=jedna&vest=144030&title_add=Padam%20na%20dobre%20momke