| Sve pesme za beoviziju...30s | |
|
+4Srpkinja Jelena loves Dzoni Tixy N!na 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
N!na Admin
Broj postova : 2065 Age : 33 Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:04 | |
| | |
|
| |
Tixy Najveći fan Nikole P.!
Broj postova : 1632 Age : 30 Lokacija : nbg Registration date : 18.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:05 | |
| | |
|
| |
Jelena loves Dzoni Moderator
Broj postova : 1128 Age : 34 Lokacija : Sa Ninom i Dixy na Kosutnjaku...."setamo" :D Registration date : 19.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:09 | |
| ja sam preslusala sve na sajtu rts-a i osim ot benda svidjaju mi se pesme od Lejle Hot i od Ivane Selakov a ovo ostalo......no comment | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:11 | |
| takodje,a brzo ulazi u usi ova milicina i danijelova | |
|
| |
Broj postova : 1128 Age : 34 Lokacija : Sa Ninom i Dixy na Kosutnjaku...."setamo" :D Registration date : 19.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:23 | |
| pa to da...zarazna je al je meni zesce skrnava i glupa...ni malo mi se ne svidja | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:27 | |
| text je zesce glup ali melodija je fansy | |
|
| |
N!na Admin
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:32 | |
| Evo sta ja mislim o svakoj pesmi: 1.Ana Nikolic-Bili smo najlepsiPa uzeci u obzir da je ovu pesmu prvo trebalo da peva Natasa Bekvalac nazalost zbog svih problema(koje ne znam kada ce vise da prestanu da joj se desavaju)...pesma definitivno vise prilici Ani....podseca na romale romali...i sta znam...bice hit sigurno...ali se meni i ne svidja bas 2.Andrej Ilic-Nemam teIskreno nije losa pesma...ali podseca me na Vladu Georgijeva i slicne...a to je vec izlizan fazon 3.Vanja Mijatovic-Led i ZarNe svidja mi se nimalo...i nemam dalje komentare xD 4.Milica i Danijel-H8ERZnaci pesma je zarazna...i ubija koliko je zarazna!Hit ce biti provereno jer ulazi u usi i evo ja je pevam ceo dan xD i svidja mi se...prvo mi se nije svidela ali ubrzo jeste,lepo su se ukolpili glasovi i Danijela i Milice ali nisu mi favoriti 5.Dusan Zrnic-Tvoje Drugo Ime je grehne svidja mi se xD i nemam dalje komentare 6.Etar-Sanjaj meHmm...sta znam...i svidja mi se i ne svidja mi se xD prosecna 7.Zbogom brus Li-Ha ha haBoze me sakloni...pociv od naziva benda pa do naziva pesma pa do reci pesme...sve u svemu K A T A S T R O F A ! ! ! 8.Zemlja Gruva-Svejedno ti jek'o za cirkus...podseca me na muziku kada se izvodi neka tacka u cirkusu xD 9.Ivana Selakov-Moje odbraneJedna od mojih favorita definitivno...devojka ima mocan glas i predstavlja ono sto je BQ nekad bio...fantastican...bas mi se svidja 10.Lejla Hot-Cekajuci PrincaIsto kao za Ivanu...svidja mi se pesma :) 11.Marko Kon i Milan Nikolic-Cipela"Nije nije nije" za evroviziju xD 12.Minja Samardzic-Petkom UveceDevojka lepo peva...nasledila talenat od tate sta reci ali pesma je ...nish spec... 13.BG i Oskar i Djordje Marjanovic-Oskar SuperstarSuzdrzacu se od komentara...reci govore za sebe...nazalost po svemu sudeci ova pesma ce nas i predstavljati...hmmm radije ne bih xD K A T A S T R O F A...BQ su mogle d anaprave fantasticnu pesmu kao prosle godine umesto da su snimile sa OSkarom i Djordjem ovu pesmu..uzassss Gotivim ja Oskara ali samo u AMIG SHOW-u...ne za evrosong 14.OT BEND i Kaja-Blagoslov Za KrajHmmm prvi put kada sam cula pesmu reakcija mi je bila WHAT THE FUCK?STA JE OVO?Bila sam jako razocarana u pesmu...nadala sam se necemu boljem ali ovo mi je bilo kao potpuna katastrofa medjutim kako sam slusala pesmu sve vise i vise pocela je da mi se svidja...i sada mi je definitivno omiljena...samo se brinem malo kako je sve to ispalo zajedno jos sa Kajom...ostaje nam da vidimo...nadam se d ami ne sledi jos jedno razocarenje 15.Pozitivan Haos-GlorijaUzass xD nemam dalje komentare xD 16.Saska Jankovic-Nauci meJos jedna od mojih favorita svidja mi se pesmica 17.SevdahBABY i Miki Element-Previse recishit je... xD 18.Sonja Bakic-Nista novoJako mi se svidja pesma...ali nekako je ovo vec vidjeno na Beovizijama ali mislim da moze biti hit...sve u svemu jedan od mojih favorita 19.Tijana Bogicevic-Pazi sta radisNije lose... 20.Trio Passage i Kaca Sotirovic-ZauvekIsto nije lose...
Zadnja promjena: PidzaTheBest; sub 21 vel 2009, 12:54; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:42 | |
| znaci ladno te nije mrzelo sve ovo da ispises...kakva si likusa...manje vise nam se misljenja poklapaju | |
|
| |
N!na Admin
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:46 | |
| lol "nije nije nije" me mrzelo xD hahahahahaha pod uticajem sam pesme od Marka kona xD | |
|
| |
Srpkinja Na putu ka zvijezdama
Broj postova : 173 Registration date : 03.01.2009
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 21 vel 2009, 08:54 | |
| Blagoslov za kraj mi se odmah svidela na prvo slusanje, a H8er mi tek sad ulazi u usi, pesma uopste nije losa sto vi rekoste "zarazna" Sonja je isto ok, kao i ova Sanjaj me. Najvece katastrofe su mi Zbogom Brus Li, Zemlja Gruva, Petkom uvece, i ona glupost Glorija Ana mi ipak vuce na narodnjak i text mi se ne svidja Oskar ima ovako zabavnu pesmicu, ali je za Evroviziju teska katastrofa blam | |
|
| |
*vaja* Super član
Broj postova : 468 Age : 31 Lokacija : kotor:) Registration date : 20.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s pon 23 vel 2009, 12:56 | |
| Oskar i beauty queens,uzaaas Ha ha ha-takodje!! Glorija-isto tako! L ed i zar-grozota! Zemlja gruva...pa to je tek no comment... Od sonje sam vise ocekivala :( Ostali su mi ok... jako mi se svidja pjesma ivane selakov(kako li se preziva vec) i svidja mi se ona sto je pjeva andrej ilic ;)) ee da,i od kace sotirovic mi je diivna Naravno,blagoslov za kraj je naaaaajbolja,i isto,na prvo slusanje mi se svidjela,stvarno mislim da su neprevazidjeni...bar za ovu beoviziju ;))ma predivni suuuuuuuuu i iskreno se nadam da pobjedjuju :)) | |
|
| |
Irena Moderator
Broj postova : 472 Age : 33 Lokacija : Bor/Serbia Registration date : 12.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s uto 24 vel 2009, 08:02 | |
| E ovako. Mislim da ne mogu dobro da procenim koje su pesme dobre[po mom ukusu] a koje ne,dok ih ne cujem cele. A i mislim da je veoma bitan utisak koji ce svi ovi ucesnici ostaviti na nas na Beoviziji:). Ali..slusajuci 30 secundi od svake pesme.E ovako,pesme koje mi se svidjaju,tj moj TOP5: 1.OT band-Blagoslov za kraj ! Mislim da bi nas oni super predstavili u Moskvi:) PEsma je stvarno super;) i sto je vise puta cujem,sve mi se vise svidja;) 2.Danijel i Milica-H8ER.Zarazna je,svidja mi se,i ako ne pobedi OT band,volela bih da pobede Milica i Danijel. 3.Lejla Hot-Cekajuci princa .Super peva i pesma je dobra! 4.Oskar, BQ i Đorđe Marjanović - ''Oskar Superstar'' -vrlo interesantno zvuci:)kao neki mjuzikl :DD videcemo kako ce to i izgledati:D. 5.Trio Passage i Kaća Sotirović - ''Zauvek / Forever'' ..dobra je pesma,I like it..ali ne znam da li bi postigla uspeh na ESC-u.. | |
|
| |
sonjička Na putu ka zvijezdama
Broj postova : 121 Age : 30 Lokacija : ni selo ni grad Registration date : 02.12.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s pet 06 oľu 2009, 12:48 | |
| Stvaaarno me mrzi da komentarishem svaku pesmu ponaosob, nadam se da mi necete zameriti.... Anina pesma mi je ono...fuuuujjjjj Onda, ne svidjaju mi se sledece dve...H8er mi je sad super, za ratliku od prvog puta kad sam je cula... Dalje pesme do ove Ivane Selakov su mi bljakss, s tim da sam od Zemlje Gruva mnooogo vishe ocekivala...Razocarana... Lejla Hot i minja samardzic imaju simpa pesmice...nishta vishe od toga... Oskar itd. xm....pesma stvarno pokazuje shta je vrhunski idiotizam, ali, htela ja to ili ne, pesma stvarno ulazi u ushi. OT bend.... Onda sve bzvz do Sonje...ona mi je ok I preostale dve pesme su ono...prosek Mali izbor...mogli su biti malo mashtovitiji | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s pet 06 oľu 2009, 13:36 | |
| A uvek su takve pesme na Beoviziji, prijavljuje se ko hoce, nemaju nikakav kriterijum. | |
|
| |
Irena Moderator
Broj postova : 472 Age : 33 Lokacija : Bor/Serbia Registration date : 12.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s pet 06 oľu 2009, 16:39 | |
| E pa,videcemo uskoro ko ce biti pobednik:)! Napred OT BAND!!!!!!!:)))))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s pet 06 oľu 2009, 17:40 | |
| Joj ljudi osecam se ko one dve nedelje kad je Dzoni bio nominovan!!!!!Jedva cekam da vidim sta ce biti na beoviziji!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 00:50 | |
| - Jelena loves Dzoni je napisao/la:
- Joj ljudi osecam se ko one dve nedelje kad je Dzoni bio nominovan!!!!!Jedva cekam da vidim sta ce biti na beoviziji!!!!!
hahahaha da znas da si u pravu | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 05:15 | |
| Ja cu da poludim do veceras, dok ne vidim sta ce biti | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:13 | |
| malo mi je cudno sto nije prosla ana a vazila je za jednog od glavnih favorita.... a recimo onaj pozitivni haos ne komentarisem | |
|
| |
*Martica* Najveći fan Nikole P.!
Broj postova : 1074 Age : 31 Lokacija : Nish Registration date : 12.11.2008
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:15 | |
| Ja sam mislila da ce ANu zadnju da procita.....Ali eto...Jedan "favorit" manje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:18 | |
| Stvarno sam se iznenadila za one iz Pozitivnog haosa.....glupost.. Drago mi je i za Milicu i Danijela i Sonju I bolje sto Ana nije prosla, uopste mi se ne svidja, ni pesma ni nastup.
Zadnja promjena: Srpkinja; sub 07 oľu 2009, 16:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:22 | |
| saska jankovic nije nesto upecatljiva,pesma se lako zaboravi sevo ja je se vec ne secam | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:25 | |
| Pola sam vec zaboravila.Jedine koje su mi ostale u glavi su H8er, Blagoslov za kraj (naravno, ko ce drugi ), Sanjaj me i moram priznati da mi se i Oskar mota po glavi iako je krs. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:29 | |
| meni samo onaj deo koji pevaju beauty q. ,hejter ,blagoslov za kraj,sanjaj me,cekajuci princa. a ostale vrlo slabo | |
|
| |
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s sub 07 oľu 2009, 16:38 | |
| ju ju ju za pozitivni haos apsolutno nemam komentara jedva sam docekala da pesma zavrsi!!!!A jeste skontali "pesmu" Slovenije????Kakvi mozgovi salju na ESC instrumental a ne pesmu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sve pesme za beoviziju...30s | |
| |
|
| |
| Sve pesme za beoviziju...30s | |
|