| Generalna diskusija o Vukasinu | |
|
+49Sanja Mia-Pidza 4ever Gaga* deki93 SLEEPWALKER Tina ~BoKa <3 OT BAND~ Monika loves Nikola Srpkinja Ivana92 Angie sonjička Jelena loves Dzoni Ruki arthemis MaRiJaNa_ **Zorana** ***Bojana*** --Sweety-- *vaja* *DuLcE* itana _Dixy x B i m x cpdjaN Boba Tamara<3Paunovic *LoodaCha94* Sanya88 Cool girl GagaVoliPidzu Teodora94 *_*FaNcY_Doll*_* ...MaKiTzA... > Žex < MaRiZZa_94_P Kako je lepo biti glup xD -MILOS- Johny's girlfriend Irena Ikac92 Tixy N!na *Martica* Jasnica Elena^ *Irena94* M.[Nikola<345] Alisa 53 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mia-Pidza 4ever Na putu ka zvijezdama
Broj postova : 162 Age : 33 Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 03 lip 2009, 14:49 | |
| Vuki je gostovao pre neki dan u emisiji "Slatka moja" na televizija Avala... Da li neko mozda ima snimak ili je gledao pa mi moze prepricati? | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
Broj postova : 441 Age : 32 Registration date : 11.04.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 03 lip 2009, 18:50 | |
| Gledala sam reprizu emisije ali kratko jer sam morala u skolu :S Bilo je reci o maturi.On je rekao da je na kraju godine popravljao jedinice,da je sio odelo poput nekog koje mu se sidelo dugacak sako,da je nosio duge karirane kosulje i starke odnosno kao panker da se tada nosilo...I da mu je matura prestavljala konacno kraj.Otprilike je to sve sto sam gledala.Inace gostovao j sa voditeljkom Sve za ljubav. | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 04 lip 2009, 03:07 | |
| - SLEEPWALKER je napisao/la:
- Gledala sam reprizu emisije ali kratko jer sam morala u skolu :S
Bilo je reci o maturi.On je rekao da je na kraju godine popravljao jedinice,da je sio odelo poput nekog koje mu se sidelo dugacak sako,da je nosio duge karirane kosulje i starke odnosno kao panker da se tada nosilo...I da mu je matura prestavljala konacno kraj.Otprilike je to sve sto sam gledala.Inace gostovao j sa voditeljkom Sve za ljubav. Bas cool!! Extra je!! Hvala punooooo!!! | |
|
| |
N!na Admin
Broj postova : 2065 Age : 33 Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 04 lip 2009, 03:26 | |
Bilo je reci o maturi.On je rekao da je na kraju godine popravljao jedinice,da je sio odelo poput nekog koje mu se sidelo dugacak sako,da je nosio duge karirane kosulje i starke odnosno kao panker da se tada nosilo...I da mu je matura prestavljala konacno kraj.Otprilike je to sve sto sam gledala.Inace gostovao j sa voditeljkom Sve za ljubav. moj chovek xDD | |
|
| |
Tina Super član
Broj postova : 355 Age : 29 Lokacija : Kraljevo Registration date : 11.12.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 04 lip 2009, 03:32 | |
Bilo je reci o maturi.On je rekao da je na kraju godine popravljao jedinice,da je sio odelo poput nekog koje mu se sidelo dugacak sako,da je nosio duge karirane kosulje i starke odnosno kao panker da se tada nosilo...I da mu je matura prestavljala konacno kraj.Otprilike je to sve sto sam gledala.Inace gostovao j sa voditeljkom Sve za ljubav. haha najjaci je.. | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu uto 09 lip 2009, 18:08 | |
| Ima sada snimaka pa ovo nije nista sta sam ja napisala :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 06:32 | |
| Trka je startovala kod kafića „Sensa” u Novom Beogradu, a završila se ispred vile „Jelena”. Za volanom su bili Nenad Radujević, Srđa Popović, Suzana Perić, Marko Vjetrović, Duška Jovanić, Vukašin Brajić iz OT benda, a svaki od poznatih vozio je jednog novinara. Trka je startovala oko jedan sat po podne, a iako je saobraćaj bio gust, vozači su se uspešno probijali. Iako je Radujević (u društvu novinarke „Blica”) na početku pretekao sve, ipak ga je prestigla Nina Radulović, koja je i pobedila. Drugo mesto osvojio je Radujević, a treće Srđa Popović. Tri najbolja vozača dobila su nagrade, a društvo se na kraju okupilo u vili „Jelena” kako bi nazdravili manifestaciji koju su organizovali magazin „Hello” i „Opel" Blic Bravo za Vukija!!! Mogu samo da ga zamislim kako se trka... | |
|
| |
***Bojana*** Super član
Broj postova : 509 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 06:35 | |
| Ima i u svetu isto to...na njihovom sajtu... Nista...ustanovili smo da Vuki ima vozacku dozvolu... XD | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 10:32 | |
| Bilo je u sitiju ali meni je u tom trenutku nestao pink...Rekao je da je na autoputu vozio 140...Bio je u kabrioletu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 11:19 | |
- Bilo je u sitiju ali meni je u tom trenutku nestao pink...Rekao je da je na autoputu vozio 140...Bio je u kabrioletu...
Ne mogu da verujem da ja nikad ne gledam City kad se neko od njih pojavljuje! Stvarno sam genije!! ALi valjda ima na netu... Je l' rekao jos nesto? | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 11:31 | |
| Nz...Meni pink nestao kada je on pricao..I kada je on prestao onda mi opet dosao..Koji sam tek ja baksuz... | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 11:37 | |
- Nz...Meni pink nestao kada je on pricao..I kada je on prestao onda mi opet dosao..Koji sam tek ja baksuz...
Bravo za nas!!! Valjda ce biti na netu ili ce nam neko prepricati... | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 11:41 | |
| - Mia-Pidza 4ever je napisao/la:
- SLEEPWALKER je napisao/la:
- Nz...Meni pink nestao kada je on pricao..I kada je on prestao onda mi opet dosao..Koji sam tek ja baksuz...
Bravo za nas!!! Valjda ce biti na netu ili ce nam neko prepricati... Svaka nam cas.A ja sva srecna videla njega u 10s sta ce biti i nestade mi u pola price... | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 11:53 | |
- Mia-Pidza 4ever je napisao/la:
Bravo za nas!!! Valjda ce biti na netu ili ce nam neko prepricati... Svaka nam cas.A ja sva srecna videla njega u 10s sta ce biti i nestade mi u pola price... Hahaha!! Barem si uhvatila i tih 10s... Ja do sada nijedan City s njima nisam gledala, samo snimke po netu... Treba nam uruciti medalju za baksuze godine!! | |
|
| |
***Bojana*** Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 16:38 | |
- Bilo je u sitiju ali meni je u tom trenutku nestao pink...Rekao je da je na autoputu vozio 140...Bio je u kabrioletu...
WTF !!!??? On nije normalan...vidi se na koga je Nenad XD Samo sto je Nenad veci genije za autom....sa Ficom covek razvio 90... XD | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 17:14 | |
| - ***Bojana*** je napisao/la:
WTF !!!???
On nije normalan...vidi se na koga je Nenad XD Samo sto je Nenad veci genije za autom....sa Ficom covek razvio 90... XD Rekao je da se ne oseti ta brzina u takvom autu... | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu sri 10 lip 2009, 17:15 | |
| - Mia-Pidza 4ever je napisao/la:
Bravo za nas!!! Valjda ce biti na netu ili ce nam neko prepricati... Svaka nam cas.A ja sva srecna videla njega u 10s sta ce biti i nestade mi u pola price... Hahaha!! Barem si uhvatila i tih 10s... Ja do sada nijedan City s njima nisam gledala, samo snimke po netu... Treba nam uruciti medalju za baksuze godine!! I to nije sve...Imala sam telefoski poziv za vreme Citya..Baksuzi.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 11 lip 2009, 06:59 | |
Bravo za nas!!! Valjda ce biti na netu ili ce nam neko prepricati... Svaka nam cas.A ja sva srecna videla njega u 10s sta ce biti i nestade mi u pola price... Hahaha!! Barem si uhvatila i tih 10s... Ja do sada nijedan City s njima nisam gledala, samo snimke po netu... Treba nam uruciti medalju za baksuze godine!! I to nije sve...Imala sam telefoski poziv za vreme Citya..Baksuzi.... xxxaaxa E stvarno!!! Posrecice se i nama nekad!! I hope so!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 25 lip 2009, 06:21 | |
| Ima u Blic Puls-u mali tekstic i Vukijeva slicica... Za fanove je i to dovoljno... Za onaj veci clanak vec znate... | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 25 lip 2009, 06:42 | |
| Ja sam slepa..na kojoj strani..Ja ne mogu da nadjem...To ovaj br gde ima ono o moru? | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 25 lip 2009, 07:25 | |
| JA SAM KRETEN..CITALA O SAKU A VUKIJA NISAM VIDELA.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 25 lip 2009, 09:45 | |
- JA SAM KRETEN..CITALA O SAKU A VUKIJA NISAM VIDELA..
ahahaha desava se... Ja sam ga odmeh uocila...hahaha | |
|
| |
SLEEPWALKER Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 25 lip 2009, 09:52 | |
| A njega najvise volim od sve dece.... | |
|
| |
***Bojana*** Super član
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 02 srp 2009, 09:14 | |
| | |
|
| |
lola Na putu ka zvijezdama
Broj postova : 111 Registration date : 03.04.2009
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu čet 02 srp 2009, 09:40 | |
| Cini li se to meni ili Vukasin sam peva sa Karolinom?Nije mi dobar zvuk pa nisam sigurna. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Generalna diskusija o Vukasinu | |
| |
|
| |
| Generalna diskusija o Vukasinu | |
|